Andros Professional Vişne Püreli Yoğurtlu Chia Tarifi
Malzemeler:
- 500 gr Yoğurt
- 1 kahve fincanı Chia Tohumu
- Andros Professional Vişne Püresi
Hazırlanışı:
* Derin bir kaseye yoğurdu koyup, içine chia tohumunu karıştırın. Chia belli bir süre sonra yoğurdunuza kıvam verecek, hatta hafif pelteleştirecek ama çok yoğun olup olmaması sizin chia miktarınızla alakalı.
* Kullanacağınız kaselere chialı yoğurdu paylaştırın, yaklaşık 5-6 kaseye iyi geliyor.
* Yoğurtlu karışımın üzerine Andros Professional Vişne Püresini paylaştırıp, buzdolabında saklayın.
* 4-5 saat sonra dondurma tadında (tabii ki şekersiz) nefis bir yaz tatlınız olacak.
* Buzdolabında yaklaşık 2-3 gün koruyabilirsiniz.
Afiyet olsun.