Meyve Püreleri - Andros

ANDROS PROFESSIONAL MEYVE PÜRELERİ

Andros Professional Meyve Püreleri

Değişken mevsim koşulları ve bölgesel tat farklarından bağımsız, yılın 12 ayı sürekli aynı ve en iyi kaliteyi sunar.

Özellikler:
– Her çeşitte en az %90 meyve oranı.
– En iyi cins meyvelerle üretilmiştir.
– İdeal tat ve rengi yakalamak için tamamen olgunlaşmış meyveler kullanılmıştır.
– Kesinlikle renklendirici ve aroma verici yoktur.
– En doğal meyve tadını en iyi şekilde koruyan özel bir tarifle çok az şekerle (en fazla %10) harmanlanır.
– Türkiye üretilmektedir.
– Satış noktası: Horeca

Ürünler:
Raf ömrü: 24 ay.
Gramaj: 1 kg ambalajlarda donuk olarak satılmaktadır.
Koli içi adet: 4
8×120 palet/koli: 180
Palet adet:720
Kullanım önerisi: Ürünü çözdürdükten sonra hafifçe karıştırın.
Önerilen uygulamalar: Meyveli krema ve muslar, eklerler, ganaj, trüf, sorbe, meyve tartları, kokteyller ve birçok üründe kullanılabilir.
Depolama ve kullanım talimatı:
-Ürünleri -18° derecede muhafaza ediniz.
-Çözüldükten sonra ağzı kapalı olarak ambalajında buzdolabında (+2° / +4°) saklayınız ve 4-5 gün içinde tüketiniz.
-Çözülen ürünü tekrar dondurmayınız.

Andros Professional Meyve Püreleri

Değişken mevsim koşulları ve bölgesel tat farklarından bağımsız, yılın 12 ayı sürekli aynı ve en iyi kaliteyi sunar.

Özellikler:
– Her çeşitte en az %90 meyve oranı.
– En iyi cins meyvelerle üretilmiştir.
– İdeal tat ve rengi yakalamak için tamamen olgunlaşmış meyveler kullanılmıştır.
– Kesinlikle renklendirici ve aroma verici yoktur.
– En doğal meyve tadını en iyi şekilde koruyan özel bir tarifle çok az şekerle (en fazla %10) harmanlanır.
– Türkiye üretilmektedir.
– Satış noktası: Horeca

Ürünler:
Raf ömrü: 24 ay.
Gramaj: 1 kg ambalajlarda donuk olarak satılmaktadır.
Koli içi adet: 4
8×120 palet/koli: 180
Palet adet:720
Kullanım önerisi: Ürünü çözdürdükten sonra hafifçe karıştırın.
Önerilen uygulamalar: Meyveli krema ve muslar, eklerler, ganaj, trüf, sorbe, meyve tartları, kokteyller ve birçok üründe kullanılabilir.
Depolama ve kullanım talimatı:
-Ürünleri -18° derecede muhafaza ediniz.
-Çözüldükten sonra ağzı kapalı olarak ambalajında buzdolabında (+2° / +4°) saklayınız ve 4-5 gün içinde tüketiniz.
-Çözülen ürünü tekrar dondurmayınız.

Andros Professional Çilek Püresi

Andros Professional çilek püresi 3 ayrı çilek varyetesinin karışımı ile özel olarak üretilmiştir. Tadı yoğundur ve karışımınıza mükemmel bir denge verir.

“Andros Professional şekerli çilek püresi. Parlak renk, kıvamlı yapı, dengeli tadı ile ağızda oldukça güçlü ve kalıcı bir lezzet bırakır. Bu Andros’un eşsiz meyve seçimi ve üretim bilgisinin karışımı ile oluşturulur.”

Andros Professional Frambuaz Püresi

Andros Professional, mükemmel bir frambuaz püresi ve eşsiz bir aromatik incelik elde etmek için yoğun bir kırmızı renk, güçlü ve olgun frambuaz tadı ile en iyi karışımı yaptı. Böylece frambuaz püresi her türlü hamur işi, dondurma veya sos yapımında kullanılabilir.

Andros Professional Vişne Püresi

Andros Professional dondurulmuş vişne püresi, ekşi bir tada ve parlak kırmızı bir renge sahiptir. Her çeşit krema ile karıştırıldığında lezzeti ön plana çıkar ve mükemmel bir şerbet elde etmenizi de sağlar.

Andros Professional Böğürtlen Püresi

Kristal şekerle tatlandırılmış üstün kaliteli böğürtlen püresi. Meyve hasatından nihai ürüne kadar tüm süreci yöneterek, gerçekten eşsiz bir tat için gerçek tutku ve lezzet profiline dikkat ederek, kıvamında bir yapı ve üstün kalite elde edebiliyoruz.

Andros Professional Erik Püresi

Andros Professional dondurulmuş erik püremiz, Aydın’daki fabrikamızda hafif tatlandırılmış ve taze eriklerle üretilmiştir. Mus, Bavyera kreması ve tartlar için mükemmel lezzetli bir püre elde edilmesini sağlayan klasik bir Andros yeniliği.

Andros Professional Şeftali Püresi

Kristal şekerle tatlandırılmış üstün kaliteli şeftali püresi. Meyve hasatından nihai ürüne kadar tüm süreci yöneterek, gerçekten eşsiz bir tat için gerçek tutku ve lezzet profiline dikkat ederek, kıvamında bir yapı ve üstün kalite elde edebiliyoruz.

Andros Professional Armut Püresi

Andros Professional dondurulmuş armut püresi pasta şefleri tarafından çok beğenilmektedir. Çikolatalı tatlı veya karamel ve pralin ile mükemmel uyum sağlayan rafine ve olgun bir tada sahiptir. Ayrıca yemekler ve peynir ile eşleştirilebilir. Armut püremiz, Andros’un Aydın’daki fabrikasında taze ve olgun meyveler seçilerek üretilir.

Andros Professional Kayısı Püresi

Kristal şekerle tatlandırılmış üstün kaliteli kayısı püresi. Meyve hasatından nihai ürüne kadar tüm süreci yöneterek, gerçekten eşsiz bir tat için gerçek tutku ve lezzet profiline dikkat ederek, kıvamında bir yapı ve üstün kalite elde edebiliyoruz.